17.3.2017, kevään Kuva & Kamera -messujen yhteydessä

Auttamalla myyt enemmän

Voiko fotoalan kuoleman kierrettä pysäyttää? Onko mitään tehtävissä vai pitääkö luovuttaa? Miksi ja miten muutat kassavirtasi positiiviseksi, kun lopetat myynnin ja alat sen sijaan auttamaan asiakkaitasi.

Miten rakennat 2020-luvun myyntikoneen ja mistä löydät kadonneet kaupat. Asiaa markkinoinnista ja myynnistä, otteella joka toisia kiukuttaa ja toisia herättää. 99% lähtee ulos täynnä uutta virtaa ja tekemisen intoa.

Käytännön vinkit miten laitat verkon myyntikuntoon, miten erotut harmaasta massasta ja miksi digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuksia enemmän kuin menetyksiä.

Tamperelainen Pasi Rautio kutsuu itseään myyntikuiskaajaksi ja markkinoinnin apumieheksi, www.pasirautio.fi
Pasi kiertää paljon puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa eri puolilla Suomea, hänen erikoisosaamisalueitaan ovat myynti, markkinointi, asenne, motivaatio, verkostoituminen sekä asiakaspalvelu.
Hän on suosittu vieras esimerkiksi yrittäjäjärjestöjen tilaisuuksissa, mutta hänen koulutustilaisuutensa kestävät useammankin kuuntelemisen vaikka olisitkin Pasin jo nähnyt estradilla. Pasilla on taustaa myös fotokaupan alalta!

Koulutuksen hinta on Fotokaupan liiton jäsenille vain 40€ ja muille asiasta kiinnostuneille 70€ (sis kahvit), tarjolla on siis huippukoulutus huippuhintaan! Ilmoittautumiset toimistolle toimisto(at)fotokaupanliitto.fi

Koulutus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa klo 15-17 Kuva & Kamera – messujen yhteydessä, siitä on helppo jatkaa esimerkiksi klo 18 alkavaan Finnish Photo Awards – tilaisuuteen.