Dropbox = tiedostot aina turvassa ja mukana

9.8.2014

Päivääkään en vaihtaisi pois….. tai siis DropBoxia :)!

Nyt lähes puolivuotta olen käyttänyt maksutonta DropBoxia eli  tiedostojen synkronointi-, varmuuskopiointi- ja tiedostojenjakosovellusta. Arvatkaa vain montako minuuttia tai työtuntia olen tässä ajassa säästänyt -MONTA!

DropBox on internetissä toimiva “pilvipalvelu” johon voit tallentaa ja jakaa esim. Valokuvia, asiakirjoja ja muita tiedostoja. Ilmaisessa versiossa on tilaa 2 GT joka on riittänyt ainakin tähän asti :)… KOP, KOP!    Tosin pienellä kuukausimaksulla sitä saa lisää . Kannattaa tutustua myös muihin vastaavia palveluita käyttäviin pilvipalveluihin kuten Google Drive.


Kun olet asentanut DropBoxin koneellesi niin se näkyy siellä aivan normaalina kansiona! Kaikki mitä tallennat kansioon on näkyvissä kaikissa laitteissasi missä vain milloin vain. Itse olen asentanut ohjelman työkoneelle, kännykkään ja kotikoneelle. Nyt itselle kaikki tärkeät tiedostot kuten hinnastot, kokouspöytäkirjat, sopimukset ovat saatavilla kaikilla koneilla 🙂 .

Parasta tässä on tietenkin se, kun päivität esim. Fujikamerahinnaston niin se päivittyy kaikissa koneissa jolloin joka paikassa on suusin versio!

Säästä aikaa jo tänään ja testaa maksutonta ja turvallista DropBoxia! Lataa Dropbox tästä

 

Ville Friman, Fotoman

p.s kannattaa kokeilla ja huomata kuinka helppoa on isojenkin tiedostojen jakaminen!