Miten vaikutan asiakkaisiini, 2.3.2015?

Yleisen talouskehityksen myötä muun muassa valokuva-alalla kilpailu asiakkaista on kiristynyt kivenkovaksi. Miksi kilpailu on niin kovaa? Mitä markkinoilla on tapahtunut? Kysymyksiä ja vastauksia on monia.

Tällä hetkellä jokaiselle alalla toimivalle ammattikuvaajalle on kuitenkin tärkeintä tietää miten toimimalla ja sanomalla voi vaikuttaa asiakkaaseen. Peruskysymys on miten saada asiakas ostamaan juuri minun valokuviani, eli työpanokseni?

Joku voi yrittää yllättää asiakkaan kerta toisensa jälkeen positiivisesti esimerkiksi hinnoittelulla. Toinen saattaa lisätä “ilmaisia” oheispalveluja toimeksiannon lisäksi. Keinot ovat monet.

Toisaalta yhtä tärkeää kuin on tietää miten voi vaikuttaa asiakkaaseen, on tietää mitä tehdä kun toimeksiannot vähenevät, eikä oikein itsekkään enää jaksa nostaa luuria ja soitella asiakkaille.

Alan etujärjestönä Finnfoto on punonut kokoon kattavan koulutuspaketin yllämainituista aiheista. Nyt jokaisella Finnfoton jäsenjärjestöön kuuluvalla valokuvaajalla on mahdollisuus päästä osalliseksi tästä koulutusohjelmasta.

Finnfoto järjestää ensimmäisen “Asiakkaisiin vaikuttamisen kehityspäivän” maanantaina 2. päivä maaliskuuta 2015 klo 10.00-16.00 Visuaaliviestinnän Instituutissa Hatanpään valtatie 34 G:ssa, Tampereella.

Tule saamaan ideoita muilta valokuvaajilta ja kauppiailta. Tule ideoimaan itse, miten asiakkaisiin voi vaikuttaa ja saada siten enemmän kauppaa, vaikka kysyntä polkee paikallaan ja kilpailijat ahdistelevat.

Finnfoton koulutuspäivän moderaattorina toimii kehitysveturi, sarjayrittäjä, tietokirjailija Heikki Lindevall. http://www.d-marketing.fi

Finnfoton subventoinnin myötä koulutuspäivän osallistumismaksu on saatu kohtuulliseksi, eli 50 €.

Ilmoittautuminen ensimmäiseen koulutuspäivää alkaa keskiviikkona 11.2. klo 12, ilmoittautumiseen tarvittavan google-lomakkeen tiedot on toimitettu sähköisessä jäsenpostissa. Ilmoittautuminen sulkeutuu kun osallistujamäärä on täyttynyt.

Tervetuloa koulutukseen!

Finnfoto

Jos olet estynyt osallistumaan 2.3.2015 Finnfoton järjestämään “Asiakkaisiin vaikuttamisen kehityspäivä” koulutustilaisuuteen, ei hätää. Seuraavat “Asiakkaisiin vaikuttamisen kehityspäivät” ovat 21.3. ja 23.5. klo 10.00 – 16.00 Visuaaliviestinnän Instituutissa Hatanpään valtatie 34 G:ssa, Tampereella