Suomen Fotokaupan Liitto juhli 95-vuotista taivaltaan lauantaina 9.3.2013 Ravintola Adamsissa, Helsingissä. Tilaisuudessa jaettin jo perinteeksi muodostuneet kunnianosoitukset seuraavasti:

Vuoden Fotokauppias 2012: Tapio Rinne, Kuvatapio
Tapio on innovatiivinen, jo pitkään fotokaupan alalla toiminut, kokenut kauppias. Hän on aktiivinen toimija, joka uskoo vakaasti fotokauppaan. Muuttuvassa toimintaympäristössä Tapio on pysynyt menestyksekkäästi mukana alan kehityksessä.

Vuoden Fototeko 2012: Kari Kanto, Poliisihallitus
Kari on viranomaistahon edustajana luonut toimivan ja avoimen keskusteluyhteyden valtion ja fotokauppiaiden välille. Hän on ollut tukena passikuvajärjestelmän muutoksessa suomalaiselle fotokaupalle rehellisellä osaamisellaan.

Vuoden Yhteistyökumppani 2012: Samsung, Kari Pälli
Samsung on aktiivinen ja huolehtiva yhteistyökumppani, jolla on alati positiivinen ja asiakaslähtöinen palvelu. Samsung pitää fotokauppiaiden puolia ja uskoo fotokauppiaisiin. Yhteistyö on molemminpuolisesti kannattavaa.

Vuoden Fotomyyjä 2012: Mari Laitila, Lempäälän Kuvakulma
Marilla on erinomainen palveluasenne. Hän tekee kaikkensa, jotta saa asiakkaan lähtemään liikkeestä hymyillen. Jos Mari ei jotain tiedä, ei hän epäröi ottaa selvää. Mari on tunnollinen ja luotettava työntekijä, jolle on helppo antaa vastuuta.

Kuvassa Ville Friman (vas.), Tapio Rinne, Mari Laitila, Kari Pälli ja Saara Mäntylä. Kuva: Sten Erik Lundsten.

Haluamme kiittää kaikkia juhlassa mukana olleita juhlavieraita – niin jäseniä kuin yhteistyökumppaneitakin! Onnittelut kunnianosoituksen saaneille!

___
Järjestösihteeri