Fujin Frontier mallit edustavat ehdottomasti kuivalabbiksien terävintäkärkeä!

Fujin mallistosta löytyy varmasti jokaiseen fotoerikoisliikkeeseen sopiva tulostusratkaisu niin nopeudeltaan kuin laadultaan. Tehokkaimmassa DL650 mallissa maksimikapasiteetti on 950 kuvaa / tunti (10x15cm) ja kuvat tulostuvat jopa 30,5x121cm tulosteisiin asti. Pienenpään tulostukseen DL100 on hieno ratkaisu sillä sekin tulostaa lähes 400 kuvaa tunnissa (10x15cm) ja pukkaa pihalle myös kuvia A4 kokoon asti. Tämä on erittäin houkutteleva vaihtoehto sillä edullisella hinnalla saat tulostuskapasiteetin tuplattua.

Miksi kuivalabbis?
Itselläni on kuivalabbis ollut käytössä jo kolmen vuoden. Vaikka maksettaisiin niin en missään tapauksessa siirtyisi takaisin kemikaaleja syöviin ja siltä tuoksuviin kuvanvalmistuslaitteisiin. Ajansäästö minkä uusi kuvanvalmislaite on tuonut on valtava! Lisäksi jätekemioiden kanssa leikkiminen on menneen talven lumia eikä sormet enään tuoksu paperin syöttöhäiriön jälkeen kemikaalille :). Mikä parasta, asiakkaat tykkäävät ympäristöystävällisemmästä valokuvan tulostuksesta!

+ Helppokäyttöisyys
+ Heti käyttövalmis
+ Mahtuu pienempäänkin myymälää
+ Ei jätekemiaa
+ Ympäristöystävällinen

Tänä päivänä kutilausohjelmistot ja digitaaliset kuvapalvelut näyttelevät erittäin merkittävää osaa fotokaupan menestyksestä. Fuji panostaa hyvin paljon moderneihin, toimiviin ja testattuihin ratkaisuihin.

Fuji esittelee sinulle  mielellään uutta teknologiaa! Ota yhteyttä jo tänään,

Fuji Finland Oy
Puh. 010-8413330

 

Lataa esitteet
Fuji Frontier DL650
Fuji Frontier DL600
Fuji Frontier DL100