Tervehdys !

Ja hyviä uutisia Ely-keskuksen suunnalta. Lähes vuoden pysähdyksissä olleet Pk-yritysten tuetut konsultointipalvelut ovat jälleen käynnistyneet.

KÄÄNNETÄÄN UHAT MAHDOLLISUUKSIKSI
Talouden kehitysnäkymät meillä ja muualla, fotoalan tulevaisuuden mahdollisuudet ja uhat, oman paikkakunnan olosuhteet, kilpailutilanne, nettikauppa ja sosiaalisen median hyödyntäminen sekä oman yrityksen kannattavuus ja oma tulevaisuus ovat asioita, jotka varmasti askarruttavat tällä hetkellä kaikkia yrittäjiä.

Yksi keino oman tulevaisuuden suunnitteluun ja oman liiketoiminnan tuloksen parantamiseen on käyttää Ely-keskuksen Yritysten kehittämispalveluja. Saat käyttöösi alaa tuntevan asiantuntijan, jonka kanssa käydään läpi juuri sinun yrityksesi kannalta oleelliset asiat. Fotokaupan liitto on mukana palveluja fotoalalle kohdistettaessa.

Katso lisää Ely-keskuksen Yritysten kehittämispalveluista http://www.yritystenkehittamispalvelut.fi
Palvelun myöntää oman alueesi Ely-keskus.

VOIT KÄYTTÄÄ KEHITTÄMISPALVELUJA ESIM. SEURAAVANLAISTEN ASIOIDEN SELVITTELYYN JA KEHITTÄMISEEN
- paljonko yritys haluaa lisää tulosta ja miten se saavutettaisiin
- onko kuluvuotoja, millaisia
- tarvitaanko lisärahoitusta, millaista
- miten yhteistyötä yrityksen eri toimintojen välillä voitaisiin tehostaa
- millaiset olisivat konkreettiset tavoitteet tälle /ensi vuodelle
- millaisiin asiakkaisiin kannattaisi keskittyä
- voiko nykyisille ja entisille myydä enemmän
- millaisia uusia asiakkaita tarvitaan (esim. palvelut yrityksille)
- mistä heidät löytää ja miten heitä voisi lähestyä
- löytyykö uusia aluevaltauksia (esim. nettikauppa)
- tarvittaessa mietitään konkreettista markkinointia (esim. somen käyttö)
- miten hoidetaan myyntikeskustelussa kannattava kauppa kotiin
- voidaan tarkentaa myös toimintaprosesseja ja esim. asiakashoitomalleja
- voidaan miettiä millainen yritys haluaa olla tulevaisuudessa
- mahdollista on toteuttaa myös henkilökuntaan kuuluvien henkilökohtaiset keskustelut ja tulosten pohjalta pitää koko yrityksen yhteinen kehittämistilaisuus (esim. illalla tai viikonloppuna)

Tästä kaikesta syntyy kirjallinen, konkreettinen, kokonaisvaltainen kehittämisohjelma.
Koko toiminta ja kaikki tulokset ovat täysin luottamuksellisia, eikä tämä aiheuta yrittäjälle mitään ”byrokratiaa”.

MITÄ MAKSAA
A. Konsultointi
Konsultoinnin hinta yritykselle on 300 eur /pv *). Esimerkiksi kahden päivän konsultoinnin lasku yritykselle on kokonaisuudessaan 600 eur (+ alv). Tähän ei tule mitään matka- ym. lisiä.

B. Analyysi
Mahdollista on käyttää myös yhden päivän Analyysipalvelua, jonka hinta yritykselle on 220 eur (+ alv) / pv *) Päivähinta on 1.200 € + alv, josta valtion tuki on 75%.

LÄHDE MUKAAN RAKENTAMAAN PAREMPAA TULEVAISUUTTA
Tässä eri etenemisvaihtoehtoja:

A. Ota yhteyttä Seppo Huovilaan, niin katsotaan yhdessä miten sinun tapauksessasi kannattaisi edetä
Seppo Huovila / PlusMore Oy
0400 604 781 / seppo.huovila@plusmore.fi

B. Ota yhteyttä oman alueesi Ely-keskuksen asiantuntijaan ja kysy lisää
Asiantuntijan löydät tästä linkistä.

C. Tee hakemus, jos jo tiedät mitä haluat ja haluat päästä heti liikkeelle.
Ely-keskuksen asiantuntija tutustuu hakemukseesi ja kertoo miten edetään.
Hakemukseen pääset tästä  (Klikkaa oikeassa laidassa olevaa painiketta ”Hakemukseen”
Halutessasi laita lisätietoihin, että konsultiksi toivot Seppo Huovilaa Plusmore Oy:stä )

D. Tee Kehittämiskartoitus, jos ensin haluat saada kokonaiskuvan yrityksesi kehittämistarpeista.
Ely-keskuksen asiantuntija tutustuu kartoitukseen ja ottaa sitten sinuun yhteyttä.
Kehittämiskartoitukseen pääset tästä.

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, voit aina soittaa minulle.

Ville Friman Fotokaupan liitto ry
Puh. 0500-874 308
ville.friman@fotokaupanliitto.fi

Ville Friman Fotoman
“suosittelen henkilökohtaisesti Ely:n kehittämispalveluita ne ovat
olleet avoinasemassa, yritykseni hyvinvoinnissa!”

Ville Friman Fotoman

Kehittämisterveisin