Olemme saaaneet uuden yhteishankintatarjouksen -ale jopa -30%! Viime vuonna siihen lähti mukaan yli 50 fotoerikoisliikettä.

Passikuvat ovat muuttumassa tänä vuonna entistäkin “sähköisemmiksi” (artikkeli). 12.6.2014 Valtioneuvosto antoi eduskunnalle esityksen passilain muutoksesta. Loppuvuodesta passihakemuksen VOI laittaa vireille poliisin sähköisessä asiointipalvelussa.

Miksi  kuluttaa enään kallista aikaa passikuvien viemiseen poliisilaitokselle? Jonottaminen ja ajanvaraus tulee olemaa siis ajankulua.

LUE tästä kuinka houkutteleva on yhteishankintatarjous. Etusi voi jopa -30%

Lisää tietosi yhteishankinta listään lähettämällä viesti toimisto(ät)fotokaupanliitto.fi osoitteeseen.
Yhteishankinta tarjous voimassa Lokakuun loppuun asti.

Siirry sähköiseen kuvaan,  alla on perustelut, jotka perustuvat poliisilta tulleeseen tiedotteeseen.

1. Poliisin tekee omille sivuilleen listan sähköistä kuvaa tarjoavista kuvaamoista lokakuun aikana. Luettelo järjestetään paikkakunnittain, jolloin asiakkaan on helppo katsoa, mihin oman paikkakuntansa kuvaamoon heidän kannattaa mennä. Huomaathan, että luetteloon voivat päästä vain Katso-tunnuksia käyttävät kuvaamot! Tämä lisäksi Fotokaupan liitto on tekemässä oman sivustonsa, jonne tulee kaikkien sähköistä kuvaa tarjoavien jäsentemme yhteystiedot!

2. Eduskunta hyväksyy uuden lainmuutoksen, voi ensi vuonna passin uusia kokonaan sähköisesti, poliisiasemalla käymättä, mikäli hän on hakenut edellisen passinsa alle 6 vuotta aiemmin, häneltä on silloin otettu sormenjäljet ja hänen nimensä ei ole muuttunut. Tässä kevennetyssä menettelyssä voi käyttää vain sähköisesti toimitettua kuvaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun asiakkaasi ei tarvitse jonottaa, vaan hän voi mennä suoraan kuvaamostasi kotiin täyttämään passihakemuksen omalta koneeltaan!

3. Ensi vuonna tulee lisää lupatyyppejä, joissa voi käyttää Luppa-kuvia. Ainakin ensimmäiset niistä liittyvät turva-alaan, mutta ajokortti valitettavasti ei siirry Luppa-järjestelmään

4. Luppaa ei edelleenkään olla säätämässä pakolliseksi. MUTTA sähköisten hakemusten käyttöönotto tulee lisäämään sähköisten kuvien kysyntää. Haluatko siis tulevaisuudessa ohjata asiakkaasi kilpailijallesi vai olisiko aika tarjota itse sähköistä kuvaa?!