Käykö sinulle koskaan niin, että asiakas ei tiedä, mihin tarkoitukseen sähköistä passikuvaa voi käyttää, tai että asiakas ymmärtää väärin passikuvatarpeensa? Onko kiireisellä aikataululla monia asiakkaita palvellessa joskus hankalaa selittää jokaiselle erikseen, mistä on kyse?

Fotokaupan Liiton jäsenet voivat nyt hyödyntää maksutta uutta passikuva-infoa asiakaspalvelussaan. Info on suunniteltu helpottamaan palvelua passikuvauksen yhteydessä. Se sisältää tiivistetysti informaation erilaisten passikuvaformaattien käyttömahdollisuuksista sekä siitä, miten sähköinen passikuva toimii. Infolappuun on myös suunniteltu paikka kuvatunnukselle ja mahdollisesti esimerkiksi päivämäärälle, jos haluatte antaa asiakkaallenne muistilapun siitä, kuinka kauan heidän sähköinen kuvansa on voimassa.

Infolappu on ladattavissa maksutta Fotokaupan Liiton kuvapankista ja liiton jäsenten vapaasti käytettävissä. Se on suunniteltu 10×13-kokoon, jolloin se voidaan tulostaa pienellä kustannuserällä liikkeessä. Mukaan voitte liittää myös oman yrityksenne logon yms. yhteystietoja – lisää tilaa lapulle saatte helposti siten, että tulostatte sen 10×15-kokoiselle arkille.

Säästä aikaa ja vältä väärinkäsitykset. Selkeä infolappu ajaa asian.

Järjestösihteeri