Tahdotko fotokaupallesi näkyvyyttä?

Olemme keränneet kevään mittaan Fotokaupan Liiton jäseniltä lyhyitä palvelunkuvauksia kuluttajia varten. Näiden lisäksi teillä on nyt mahdollista toimittaa valokuva yrityksenne julkisivusta, jotta ohikulkijan on helppo tunnistaa liikkeenne.

Jäsenliikkeidemme esittelyt kuvineen ja yhteystietoineen julkaistaan täällä internet-sivuillamme, niille erikseen avattavassa Löydä oma fotokauppasi -osiossa. Osio on avoin kaikille sivustolla vieraileville.

Tämä kaikki on liiton jäsenille maksutonta. Mikset siis fotokauppiaana näppäisi kuvaa meille vaikka samantien?

Lähetä haluamasi julkisivukuva sähköpostitse osoitteella
toimisto(at)fotokaupanliitto.fi sunnuntaihin 26.5.2013 mennessä.
Huomaa: kuvan tulee olla vaakakuva. Kuva julkaistaan vain verkossa.

Puuttuuko sinun yritykseltäsi kuvan ohella vielä palvelunkuvaus? Ovatko yhteystietosi ajan tasalla? Voit toimittaa myös nämä tiedot samaan päivämäärään mennessä, samaan sähköpostiosoitteeseen. Pidä kuvailusi lyhyenä ja ytimekkäänä. Kuvauksia saatetaan editoida kontekstiin sopiviksi.

Lisätietoja antaa järjestösihteeri.